2010. szeptember 20., hétfő

SHM díjak - újratöltve

For english speeker readers: in the next few sentence, I'll talk about the Shohinmaffia award. This is a special award for hungarian bonsai peoples, within we like to say thanks for they works.

Mivel az eredetileg elképzelt határidőre igen kevés számú szavazat, érdeklődés érkezett, ezért a határidőt kitoltuk:

Shohinmaffia díj 2010

Kérünk mindenkit, tisztelje meg véleményével ezt a kezdeményezést. Ez egy abszolút alulról jövő, érdekmentes elismerés lenne. Vagyunk páran, akik bonsai-al foglalatoskodunk, nap, mint nap, hétvégente, alkalomszerűen, bárhogy. Nyilván ismerünk olyan bonsai-arcokat, akiknek szívesen szorítanánk meg a kezét, akiknek köszönettel tartozunk, akitől tanultunk. Engedjétek meg és segítsetek benne a véleményetekkel, hogy elismerhessük a tevékenységüket.
Lehet hivatkozni rá, hogy nem ismertek mindenkit, akinek neve felmerült, én most pár szóval bemutatnám őket, utólagos engedelmükkel.

Hazai Bonsai Kultúráért Legtöbbet díj 2010:
- Bacsó András - az Egyetemi Bonsai Club egyik alelnöke, évekig titkára

- Bíró Tamás - az Egyetemi Bonsai Club egykori elnöke, alapítója, önzetlen munkájának köszönhetően jött létre Magyarország egyik legrégebbi clubja, személyes kapcsolatot alakított ki, az akkor vasfüggöny mögül, nyugat európai bonsai-osokkal, Pius Nottertől, Harry Thomlinsonig, de kapcsolatokat ápolt olyan patinás személyekkel, mint John Naka, Saburo Kato

- Deák Péter - az Egyetemi Bonsai Club egykori elnöke, ma elnökségi tag. Nevéhez köthető a club taglétszámának emelkedés, a bonsai kiállítások aktívvá tétele, Bonsai Show első megrendezése. Segítségével a club tagok gyakorlati lehetőséget, helyszínt kapnak hosszú évek óta.

- Katona Ervin - az Egyetemi Bonsai Club elnöke, a Nemezeti Bonsai Gyűjtemény kurátora. Évek óta próbálja a club életét pezsgőbbé tenni, külföldi utakat szervez, töretlen lelkesedése példaértékű lehet mindannyiunknak

Next Generation díj 2010:
- Nagy András István

- Papp Sándor

Nem részletezném, a nevekre kattintva beletekinthetünk munkásságukba.
A felmerült jelölteken kívül szívesen vennénk új neveket is, hiszen ez egy elég szűk szavazóbázis néhány jelöltje, nem reprezentatív felmérés eredménye. Remélem a pár szavas bemutatás esetleg meghozza a szavazó kedvet.
Még egyszer hangsúlyoznám, ez egy elismerés, nem jár pénzjutalommal, ösztöndíjjal, anyagi haszonnal. "Csak" szeretnénk megköszönni munkájukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése