2011. augusztus 14., vasárnap

Blogger day képekbenTöbbszöri figyelmeztetés után tegnap megtörtént.

Csak pár mondat, a többit képekben. Szép számmal gyűltek össze Érden, kb. 20 egynehány lelkes bonsai fanatikus. És aminek én nagyon örültem,hogy volt aki Pécsről, Veszprémből, a Börzsönyből utazott, hogy itt lehessen.

A napot Deák Péter (Egyetemi Bonsai Club) vezetésével a fa kritika kezdte. Több, komolyabb növény gyűlt össze, amiről beszélgettünk, elhangzottak az elképzelések a jövőbeni alakításról, tartásról néhány mondat, Bálint tálat ajánlott hozzá.

Majd egy "könnyed" ebéd után elkezdődtek az alakítások, szimultán. Baumann Attila, Papp Sanyi, Tirpák Bálint és jómagam is szerszámmal a kezünkben dolgoztunk. Az utolsó 30 cm-nyi drót valamikor este fél tíz! körül került fel a növényre ... Közben beszélgettünk, drótoztunk, néha ciccent egy sörös doboz.

Nagyszerű volt a hangulat, pazar a vendéglátás, amit mindenki nevében köszönök Marczika Andrásnak és Papp Sanyinak, akik ezt a napot kitalálták és profi módon leszervezték.
És akkor a képek:
Ő volt a legfiatalabb résztvevő, aki elhozta az anyukáját is, hogy nem unatkozzon otthon.

Aki idén kihagyta, az jövőre ne tegye. Nem kell kilóméterket és órákat autózni egy szomszédos, vagy távolabbi országba, hogy nemzetközi szintű bonsaios eseményt látogathasson. És a folytatás csak rajtunk múlik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése