2013. február 10., vasárnap

Pályázati felhívás !

Pályázati felhívás 
Az Egyetemi Bonsai Club fennállásának 30. évfordulója alkalmából

Az Egyetemi Bonsai Club pályázati felhívást tesz közzé Jubileumi Bonsai és Suiseki kiállításon való részvételre. A pályázaton bárki korlátozás nélkül részt vehet. Pályázni lehet önálló bonsai, és önálló suiseki alkotással.

A Pályázati Felhívás és a Pályázati adatlap letölthető az Egyetemi Bonsai Club  facebook oldaláról, valamint a Magyar Bonsai Szövetség honlapjáról, és facebook oldaláról.

A Pályázati Felhívás elválaszthatatlan része a Pályázati adatlap, melyek együtt tartalmazzák a pályázáshoz szükséges összes adatot. 

A pályázat benyújtásának határideje: 
2013. március 20. 

A pályázat benyújtásának módja: 
Pályázni lehet a pályázati adatlap kitöltésével. Egy résztvevő maximum 5 kitöltött adatlappal pályázhat. Az adatlapon található keretbe elektronikus benyújtás esetén 1db jó minőségű fotót kell beilleszteni. Postai úton történő feladásnál, az adatlapon található keretbe, 1 db 9x13 cm méretű, jó minőségű fotót kell beragasztani. A kitöltött adatlapot mind elektronikus, mind nyomtatott formában el lehet juttatni az alábbi címek egyikére. 

Cím elektronikus benyújtás esetén: 
katonaervin@t-online.hu 

Cím postai úton:
Egyetemi Bonsai Club
1116. Budapest, Sáfrány utca 46. X/103. 

A kiállítás időpontja:
2013. április 10-14. (öt nap!) 

A kiállítás helyszíne: 
Hungexpo Vásár és Rekm Zrt.
1101 Budapest, Albertirsai út 10. (E pavilon) 

A pályázat értékelése: 
A pályázatok értékelését bíráló bizottság végzi, tagjai: Bacsó András, Nagy Árpád, Papp Sándor bonsaimesterek. 

Szempontok a pályázathoz: 
A pályázatok elbírálásánál előnyben részesülnek az egészséges, szépen alakított, minőségi tálba ültetett, a bonsai stilisztikai jegyeit magán viselő növények. Elvárás az asztal, és a suiseki asztal, hangsúlyozó növény használata. Az adatlaphoz csatolt fotót, a kompozíció nézeti oldaláról célszerű elkészíteni! A pályázati adatlap kitöltése értelemszerűen történik, csak azt a sort kell kitölteni, amelyre a pályázat vonatkozik!
A pályázók írásban kapnak értesítést és értékelést pályázati anyagukról mind pozitív, mind negatív bírálat esetén. Az eredményesen pályázók lehetőséget kapnak a kiállításon való részvételre, de kiállítani csak egészséges, jól felkészített növényt lehet, pozitív bírálat esetén is!
A kiállított alkotásokat díjazni fogjuk 6 kategóriában, úgyis mint: a legszebb örökzöld, a legszebb lombhullató bonsai, a legszebb shohin bonsai (vagy berendezett shohin állvány) és yamadori kategóriában 3 különböző méretben (20 cm-ig, 20-60 cm között és 60 cm feletti bonsai)

Egyéb információk a fenti elérhetőségek bármelyikén, vagy akár tőlem is kaphatók.

Továbbá itt szeretném beharangozni, hogy a kiállítás ideje alatt kerül megrendezésre a 2013-as New Talent verseny, ahol új tehetségek mutatkozhatnak be, mérettethetik meg magukat. A verseny nyertese lehetőséget kap, hogy képviselje hazánkat a 2014-es lengyelországi EBA éves kongresszus New Talent versenyén. Részletek később!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése