2008. április 7., hétfő

Ismét jó hétvégét zártam

Sikerült ismét jó hétvégét zárni. Telektúra családdal, jó levegő, gyerekek kicsapva a fűbe, apa foglalkozhat amivel akar. :-)
Dél előtt rámolás, hogy a dél után szabad legyen. Ebéd után irány az erdő! Nagyobbik lányommal együtt, mert ő is "bonsai-os" akar lenni. Kedves tőle, nem én erőltettem, magától találta ki, de büszke vagyok rá. Csak kis sétára sikerdett a dolog, de sebaj, még előttünk a vasárnap.
Vasárnap dél előtt kerti munka, komposzt átforgatása, virágültetés, virágmagok elvetése stb. Dél utáni séta a nagylányal. Sokkal jobban sierült, mint szombaton! Szemrevételezés, kapitális példányok kiszemelése, amiket idén már nem szedünk ki, csak jövőre. És sikerült gyertyán magoncokat gyűjteni a gyökéroltáshoz, vagy ami megmarad, abból kis erdőt tervezek alakítani. És egy x-edik mezei juhar, amit nem lehetett otthagyni...
Szerencsém van a feleségemmel, nagyon rugalmasan kezeli az őrültségeimet. Én cserébe próbálom magam féken tartani és csak azt hozom haza, ami tényleg szép.
Fényképek hamarosan.

2 megjegyzés:

  1. Helló Balázs!
    Elnézést, de csak most este vettem észre az üzenetet, amit egy korábbi bejegyzésemhez írtál. Megnéztem a blogodat is, a gyökéroltásos képek nagyon érdekesek!
    Voltál ma az előadáson? Eléggé elbénáztam ezt a kivetítést...
    Sajnálom, hogy nem futottunk össze a klubban, de legközelebb akkor dumáljunk egyet. Jössz a kiállításra a jövő hét végén?
    üdv,
    András

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Voltam hétfőn, csak láttam, hogy elfoglalt vagy, előadás után meg siettem haza. Jó előadás volt. Szerintem hasznos!
    A kiállításra nem tudom, hogy tudok-e menni, de szombaton lehet, hogy sikerül eljutni gyakorlatra. Hátha ott összefutunk.
    Üdv: Balázs

    VálaszTörlés