2011. április 16., szombat

Biogoldenretriver



Van egy Goldenretriverünk. Fáni. Aki már eddig is okozott némi bosszúságot, pl. amikor a fejlődésben lévő bambuszomat lelegelte, vagy a Hibiscus leveleit csapta be csemege gyanánt.
De amit ma csinált, arra nem számítottam.
Nagy becsben tartott maradék Biogold trágyát ma kiraktam néhány növényre. Gyanútlanul tettem a dolgom a kertben, mikor hallom, hogy a kutya ropogtat valamit. Amikor odanéztem még akkor sem esett le azonnal, csak egy perc múlva, mikor látom, hogy óvatos mozdulatokkal, hogy azért a drótozott gyertyánba ne tegyen kárt, leemeli a Biogoldot a föld felszínéről és jóízűen ropogtatja. OK, első blikkre tényleg olyan, mint a kutyakaja, de azért mégis. Szóval akinek van kutyája, óvatosan trágyázzon.

2 megjegyzés:

  1. Nagy élvezettel olvasom és követem a blogodat, nem nagyon írok megjegyzéseket, csak igyekszem tanulni. De ez a kutya sztori... :D
    Tisztelettel: Pago.

    VálaszTörlés
  2. Örülök, ha sikerül többlet információval szolgálni. Ha bármi kérdésed lenne, vagy tudok valamiben segíteni, keress nyugodtan, akár itt, akár e-mailben.
    A kutyás sztori szóról, szóra igaz. Azóta beszereztem egy nagyobb adagot, hogy a blökinek is jusson. Mondjuk nyáron a szúnyoghálóba csomagold, ping-pong labda nagyságú szerves trágya csomagot tüntették el nyom nélkül. Csak remélem, hogy nem a kutyák ették meg, mert kb 15*15 cm-nyi szúnyogháló és kb. 10 cm drót keringhet akkor a gyomrukban valahol.
    A legjobbakat!
    Üdv!
    Balázs

    VálaszTörlés