2014. március 12., szerda

BONSAi DESiGN

2014. április 7-én arra vállalkozom, hogy "előadást" tartok az Egyetemi Bonsai Club-ban BONSAi DESiGN címmel. Nem annyira előadás lesz ez szándékom szerint, hanem közös ötletelés. A lényege, hogy megpróbálok alapanyagokra javaslatot tenni rajzban, hogy milyen bonsait lehetne belőle alakítani. Aki követi a blogot az látja, hogy sokszor rajzban próbálok meg egy-egy alakítást, így akár több változatot is végig lehet gondolni veszély nélkül. Ezt szeretném átültetni az áprilisi előadásba is.

Ehhez viszont elengedhetetlen a nézők, klubtagok aktív közreműködése. Aki tehát kedvet érez hozzá, akár klubtag, akár nem, de el tudna jönni április 7-én este 18:00 órakor a Corvinus Egyetem Villányi úti tömbjébe (leánykori nevén Kertészeti Egyetem - K.III. előadó - Villányi út 29-43.) azt szívesen látjuk.

Aki jönne és kíváncsi rá, hogy mit lehet közösen kigondolni, az küldjön nekem fényképet, lehetőleg több pozícióból a növényéről. Lehet ez faiskolai bokor, előanyag, tálban nevelt prebonsai, bármi. A bloggeren keresztül eléritek az E-mail címem, vagy az alábbi flyer-en is olvashatjátok.




2 megjegyzés:

  1. Attila, ha aznap megkapom dél előtt, még az is jó. Szívesen rögtönzök akár a helyszínen is, úgy talán élőbb és jobban ösztönöz közös munkára.

    VálaszTörlés